خوشمزه ترین روش تهیه ترشی نازخاتون شمالی:
ترشی نازخاتون یکی از انواع ترشی های خوشمزه و اصیل ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود.
ترشی نازخاتون بخاطر وجود آبغوره چربی خون رو نابود میکنه و وجود سیر فشار خون رو پایین میاره. این ترشی ضد سرطانه و گلپر هم تقویت کننده عمومی بدن هست.
ریحان میکروب کش و دارای آنزیم هایی هست که باعث میشه سم غذاهای گوشتی رو از بین ببره.
ترشی نازخاتون را می تونین با انواع برنجهای مخلوط و کباب و هر غذایی که خودتون مایل هستین سرو کنین.
مواد لازم ترشی نازخاتون شمالی | |
بادمجان | ۳ عدد |
سیر | ۳ حبه |
سرکه یا آبغوره | ¾ لیوان |
سبزیجات معطر | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
فهرست موضوعات این صفحه
طرز تهیه ترشی نازخاتون
مرحله اول
برای تهیه ترشی نازخاتون شمالی خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را شسته، سپس روی حرارت گاز یا زغال قرار می دهیم تا به روش کبابی کاملا پخته و نرم شوند. در ادامه پوست بادمجان های کبابی را جدا می کنیم.
مرحله دوم
حالا بادمجان ها را به همراه سیر به صورت ساطوری خرد می کنیم، سپس سبزیجات معطر (جعفری، نعنا، ترخون و مرزه) را می شوییم. در ادامه سبزیجات معطر را به صورت ریز ساطوری کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
حالا بادمجان و سیر ساطوری شده را به همراه سرکه درون کاسه ریخته و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در رسپی اصلی این نوع ترشی از آبغوره استفاده می شود، اما به دلیل ماندگاری کم آبغوره از سرکه استفاده می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند در ادامه یک ظرف مناسب درب دار انتخاب کرده، سپس درون آنرا با یک دستمال تمیز کاملا خشک می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله اجازه می دهیم ترشی به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال بماند تا کاملا برسد. پس از گذشت این زمان ترشی را از یخچال خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به همراه غذای دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.