هزاران سال است که زیتون بخشی از رژیم غذایی انسان بوده است ، مدت ها قبل از صنعت کنسرو سازی ، در فروشگاه های مواد غذایی استفاده می شد. اما چند دهه پیش ، شما فقط چند گونه را می شناختید – برخی سبز ، برخی سیاه ، برخی توخالی
با این حال ، زیتون بسیار متنوع است و به همان اندازه پر کاربرد است ، چه در پودر و ماهی تابه ، چه در سالاد ، چه در خورش و سس ، یا مستقیماً خورده می شود. طعم های شیرین ، ترش ، شور ، تلخ و تند آنها بسیار پیچیده است و آنها را به یک چاشنی ضروری در هر آشپز خانه تبدیل می کند.
زیتون ها همچنین از لحاظ تاریخی مهم هستند: کشت آنها به هزاره ها برمی گردد و در قوانین آشپزی مدیترانه ای نوشته شده است. درختان زیتون یکی از قدیمی ترین درختانی هستند که تا کنون توسط انسان جمع آوری شده است ، روشی که بیش از 8000 سال قدمت دارد. امروزه ، زیتون هم به خاطر روغنش و هم میوه آن پرورش داده می شود.
خود درختان در مناطق گرم و نیمه گرمسیری به ویژه در هوای دریا و خاک سنگی رشد می کنند. بومی سوریه و آسیای صغیر ، اولین زیتون از درختچه ها چیده شد. این آشوری ها بودند که متوجه شدند روغن خوش طعم و تند می تواند از این میوه فشرده شود و بنابراین آنها به دنبال کشت و برداشت درختان درختچه ای بودند.
با گذشت زمان و توجه ، درخت زیتون یا Olea europaea در زبان گیاه شناسی ، شکوفا شد و به درخت دلپذیری تبدیل شد که امروزه می شناسیم. درختان زیتون نه از دانه ها بلکه از ریشه های بریده شده یا شاخه هایی که در خاک دفن شده اند و اجازه ریشه زایی دارند ، یا روی درختان دیگر پیوند زده می شوند.
آیا شما عاشق زیتون هستید اما نمی توانید یک محصول خوشمزه و طبیعی پیدا کنید؟
سنت با فرآوری بهترین نوع های زیتون توانسته یک محصول خوشمزه و عالی تهیه و تولید کند.
طعم زیتون شور سنت بسیار دلپذیر است شوری ملایم همراه با کمی ترشی که با ترکیب ادویه های مخصوص یک دورچین غذا عالی پدید آوده است.
زیتون فواید فراوانی دارد از جمله میتوان به ویتامین ها و آنتی اکسیدان های موجود در زیتون ممکن است فواید مهمی برای سلامتی داشته باشند.
به عنوان مثال ، برخی از مطالعات نشان داده اند که زیتون ممکن است در برابر پوکی استخوان ، که در آن استخوان ها شکننده یا ضعیف می شوند ، محافظت کند.
سنت با بکارگیری بهترین محصولات کشاورزان کشور و جداسازی زیتون های درشت و مرغوب توانسته در بسته بندی های
آماده تحویل این محصول ارزنده می باشد.
خرید زیتون رستورانی
فروشگاه اینترنتی زیتون فله با تنوع بالا
طرز تهیه زیتون شور
پس از جدا سازی بهترین دانه های زیتون را با نمک درآمیخته و با تجربه که طی نیم قرن بوجو آمده زیتون ها را نگه داری تا تلخی آنها از بین برود.
سپس بعد از این زیتون ها آماده بسته بندی بهداشتی خواهند شد.