طرز تهیه سیر ترشی فوری
‍ طرز تهیه سیر ترشی

طرز تهیه سیر ترشی شمالی فوری

سیر + سرکه + نمک + فلفل سیاه + سبزی معطر (ترخون)

طرز تهیه : سیرها را چند ساعت در اب خیس کنید تا پوست ان راحت کنده شود ،

پس از اینکه پوست سیرها را کندید بشوئید و بگذارید خشک شوند.

سیرهای تمیز را درون شیشه ای مناسب بریزید سپس دانه های فلفل ،

سبزی معطر و کمی نمک را روی سیرها بریزید ، در انتها نیز سرکه اضافه کنید تا روی سیرها را بپوشاند.

شیشه سیر ترشی اماده را در جای مناسبی قرار دهید ،

برای مصرف سیر ترشی 1 سال زمان لازم است ، اگر سیر ترشی 7 سال بماند خاصیت دارویی زیادی پیدا میکند.

میتوانید از انواع سرکه ها مانند سرکه انگور یا سرکه سیب برای تهیه سیر ترشی استفاده نمائید ،

اگر میخواهید سیر ترشی شما زودتر برسد ان را در افتاب قرار دهید.

میتوانید سیرها را با پوست ترشی کنید ،

برا این منظور پوست ضخیم روی سیر را بگیرید و درون سرکه قرار دهید ،

در اینصورت نیازی به استفاده از فلفل نمیباشد.

‍ طرز تهیه سیر ترشی

سیر ترشی خونگی

برای تهیه سیر ترشی من سیرهای درشت و سالم رو گلچین میکنم …

ریشه هاشو با چاقو میزنم …لایه های رویی پوسته رو در میارم تا حبه های سیر کاملا مشخص بشه …

اگه کاملا خشک نیست تو سینی میچینم میذارم تو آفتاب خشک بشه…

البته سعی میکنم زمانی سیر خریداری کنم که واقعا وقتشه و سیرها خشک هستن …

و بعد تو شیشه می چینم و کمی نمک توش میپاچم …

بعدا مخلوط مساوی از سرکه انگور خونگی و سرکه خرما خونگی توش میریزم …..

چند روزی به شیشه ها سر میزنم که اگه سیرها سرکه رو جذب کردن و سرکه کم شده

دوباره توش سرکه میریزم بعدا دربش رو محکم میکنم تا آماده بشه ….

میگن تو آفتاب بذاری زودتر میرسه ولی من تو سایه میذارم …

دقیقا بعد از دوسال کاملا نرم میشه ولی هرچه بیشتر بمونه موقع خوردن تو دهن آب میشه …

هفت ساله اش که بهترین دارو محسوب میشه …

سرکه این سیرترشی بسیار ملس و شیرین میشه که همه عااشقش میشن …

اگه خواستم سال بعد مجددا سیر ترشی بندازم از سرکه های باقی مانده

از سیرترشیهای قبل ازش استفاده میکنم و قاطی سرکه های جدبد میشه یا به تنهایی با همون سرکه ها مجددا سیر ترشی میذارم …

چون بسیااااار پر خاصیت هست …

البته اکه چیزی ازش باقی بمونه …😉…..

من گاهی با سیر تازه هم ترشی میذارم یعنی زمانی که سیر تازه هست و حبه هاشم تکمیله خریداری میکنم

و با همین دستور ترشی میذارم که زودتر هم آماده میشه بخصوص که از پشت پنجره آشپزخونه بهش نور آفتاب برسه ….
نوش جان 😋😋