طرز تهیه ماهی شکم پر در فر (همراه با ترشی سیر)

ترشی سیر یک چاشنی کنار غذای مهمه … تا لذت خوردن غذای دریایی به نام ماهی  شکم پر را چند برابر کنه
سیر قرمز یه چاشنی دلپذیره برای اینکه خوردن یه غذای هوس انگیز را با سیر ترشی تجربه کنید.
اگر خوردن ماهی شکم پر باب میلتون نیست باید این مژده را بهتون بدم که قرار حتما به خوردن این غذای دریایی علاقه مند بشید حالا شاید بپرسید چطوری ؟؟؟ شاید بگی عمرا بتونی منو علاقه مند به ماهی خوردن بکنی
اما صبور باشید یه طبخ متفاوت میخواهیم برایتان شرح دهیم که مطمئنا مشتاق میشی  یه تست از طبخ ماهی شکم پرو از دست ندی پیشنهاد ما ترشی سیر
ماهی شکم پر خواص فراوانی دارد و یکی از مفید ترین غذاهای دریایی سالم است بعضی افراد به دلیل بوی بد که ماهی دارد آن را از برنامه غذایی خود حذف می کنند با طبخ این غذای خوشمزه بی نظیر بوی نامطبوع ماهی را میتوانید از بین ببریدپس میتوانید مشتری پر و پا قرصش ترشی سیر بشید
برای طرز تهیه ماهی شکم پر به آخر این مقاله سر بزنید.

فواید بی نظیر سیر

نکته مهمی که در مورد سیر وجود دارد در اکثر غذاهای جنوبی و شمالی مورد استفاده قرار میگیرد

به خصوص سیر  ماده غذایی خوشمزه ای است که همراه با ماهی شکم پر ، غلیه ماهی و … میتواند مصرف شود

از جمله فواید شگفت انگیز سیر میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

  1. افزایش ایمنی بدن
  2. درمان سرماخوردگی
  3. کاهش فشارخون
  4. پایین آوردن خطر بیماری قلبی
  5. طولانی شدن عمر

یه پشنهاد عالی سرو ترشی سیر قرمز تک نفره سُنَّت در کنار غذاهای جنوبی و شمالی شماست .

آیا مصرف سیر  به شکل ترشی و در غذاهای پختنی دارای همان ترکیبات و خواص سیر تازه است ؟

ترکیبات موجود در سیرپیچیده است و نکته ای که وجود دارد به محض له شدن و قرار گرفتن در مجاورت هوا تغییراتی در ترکیبات آن ایجاد می شود .

زیرا مواد موجود در سیر نسبت به حرارت و در معرض هوا گرفتن حساس است و باعث تغییر در ترکیبات آن می گردد .

هرچه سیر حرارت بیش تری ببیند خواصش کم تر میشود بنابراین سیر تازه خواص بیش تری دارد .

هم چنین سیر  وقتی به ترشی تبدیل می شود دستخوش تغییراتی میگردد که به حرارت محیط ، سرکه و زمان نگهداری آن بستگی دارد با این وجود که حرارت و در معرض هوا قرار گرفتن کمی از خاصیت سیر می کاهد اما بازهم دارای فواید بیشماری است .

چگونه بوی سیر را از بین ببریم ؟

اگر میخواهید دهنتان بوی سیر ندهد اصلا سیر مصرف نکنید چون به هر حال هنگام مصرف سیر  خواه ناخواه کمی دهانتان بو خواهدگرفت و ما به شما توصیه می کنیم حتما این ماده غذایی مفید را مصرف کنید

در ادامه راهکارهایی را به شما معرفی میکنیم تا  با رعایت آن ها بوی سیر ایجاد شده در دهان کمی از مقدارش کاسته  شود پس  با ما همراه باشید

موثر ترین راه در کاهش بوی سیر آن است که ترکیبات سولفوری موجود در آن را حذف کنید .حذف این ترکیبات با مسواک زدن، استفاده از نخ دندان و دهان‌شویه به دست می آید و نکته مهمی که وجود دارد حتما زبانتان را مسواک بزنید که بسیار در کاهش بوی دهان موثر است .

در ادامه دو مورد دیگری که در کاهش بوی سیر حائزاهمیت است به شما میگوییم که قبل از آن ترکیبات سولفوری موجود در سیر را باید در دهانتان از بین ببرید تا این موارد که درادامه برایتان شرح میدهم در شما تاثیر گذار باشد

لیموترش

استفاده از لیموترش در کاهش بوی سیر موثر است. لیمو همچنین می‌تواند باکتری‌های مولد بوی بد دهان را از بین ببرد. سعی کنید بعد از خوردن سیر یک تکه لیموترش را در دهان خود بگذارید .

همچنین اگر دست شما بوی سیر گرفته است، می‌توانید با استفاده از آب لیمو ، این بو را در دهانتان کاهش بدهید.

جعفری

در بسیاری از مواقع، سرآشپزها در کنار سیر از جعفری نیز برای پخت غذا استفاده می نمایند که منجر به کاهش بوی سیر می شود .

 

ترشی سیر قرمز سُنَّت در این ایام کرونایی یه ترشی خوشمزه کنار غذای شماست که سیستم ایمنی بدن را به طرز چشمگیری افزایش می دهد

پس از مصرف ترشی سیر قرمز سُنَّت غافل نشو …

ترشی سُنَّت اصفهان

ترشی سیرهفت ساله

ترشی صادراتی

خرید از سایت sonnatkala.ir