ترشی سیر
ماهی شکم پر در فر (همراه با ترشی سیر)

 

بدون شک ماهی جزو یکی از پرطرفدارترین غذاهای لذیذ دریایی است، که روش های طبخ متنوعی دارد. ماهی شکم پر در فر میتواند یکی از بهترین انتخاب ها باشد. پس چه خوب که طبخ این غذای لذیذ را به صورت اصولی یاد بگیریم، امیدواریم این محتوا برای شما مفید و کاربردی باشه. 

یک جمع خانوادگی و دوستانه، همراه با ماهی شکم پر لذیذ و پرطرفدار با انواع دورچین های وسوسه انگیز و طبق سنت همیشگی ترشی سیر لذیذ سنت !!!

با ما همراه باشید…

و اما آموزش ماهی شکم پر در فر همراه با ترشی سیر سنت:

مواد لازم:

ماهی شکم پر در فر

روش طبخ:

ماهی را بدون تکه کردن شسته و بعد از خارج شدن آب آن، با نمک و فلفل و زعفران مزه دار کنید.

تمبر هندی را همراه با آب جوش در ظرفی بریزید و کنار بگذارید. پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید، سپس سبزی ها را اضافه کنید.

سیرها را هم خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید، ادویه ها را فراموش نکنید!

حالا تمبر هندی را از صافی رد کنید و آب آن را به سبزی های در حال پخت اضافه کنید. اجازه بدید که مواد با هم مخلوط شوند و با هم بپزند.

زمانی که آب بخار شد، شعله را خاموش کنید. دقت داشته باشید سبزی ها نباید خشک شوند.

شکم ماهی را از مواد پر کنید و با نخ و سوزن ضد عفونی شده بدوزید.

کف ظرف پیرکس را چرب کنید و ماهی را داخل آن قرار دهید و فویل روی ظرف بکشید و داخل فر قرار دهید. زمانی که آب ماهی تبخیر شد لایه فویل را برداشته و گریل را روشن کنید.

خب تا یه کم وقت دیگه غذا  آماده است، الان وقت تدارکات یک سفره ی اصیل و ایرانیه، پس دورچین ها را آماده کنین، مگه داریم ماهی بدون سیر ترشی سنت!!! نوش جان.