خیار شور سنت
خیارشور طرز تهیه و 11 خاصیت شگفت انگیز برای سلامتی و زیبایی!!!

خیارشور یک چاشنی شور و خوشمزه که همیشه پای ثابت ساندویچ هاست. البته طعم دلچسب و دوست داشتنی خیارشور سنت  باعث میشه که به عنوان یک همراه غذای پرطرفدار کنار اکثر غذاها استفاده بشه.
شما خیارشور رو در کنار چه غذاهایی سرو میکنید؟

خیارشور سُنَّت ایرانی سنت ماندگار

صنایع غذایی سنت با استفاده از مرغوبترین مواد اولیه و پایبندی بر سه اصل «ارسال سریع»، «ضمانت بهترین قیمت» و «تضمین اصل بودن کالا» در صدد است تا بهترین محصولات را با بالاترین کیفیت در اختیار شما مصرف کنندگان عزیز قرار دهد. رضایت شما هدف ماست. با توجه به اینکه خیار شور خاص سنت در انواع بسته بندی های تک نفره و عمده و انواع متنوع عرضه میشود.

شما می توانید با مراجعه به سایت سنت کالا در متنوع ترین و معتبرترین برند حاضر در تولید ترشیجات و انواع چاشنی ها و دسر ها، از خریدی مطمئن و آسان لذت ببرید.

با ما همراه باشید….

  خرید آسان  ترشی های تک نفره از sonnatkala.ir

خیارشور سنت کنار غذا

طرز تهیه خیار شورخانگی

مواد لازم:

  • خیار قلمی ریز 1یک کیلوگرم
  • سرکه ی سفید 1یک لیوان
  • فلفل تند 4چهار عدد
  • زاج سفید دو حبه (اندازه ی قند)
  • سیر 5پنج عدد
  • آب 2دو لیوان
  • ترخون 100صد گرم
  • شوید 100صد گرم
  • تخم گشنیز ربع قاشق چایخوری
  • نمک نصف لیوان

طرز تهیه:

  1. در ابتدا قسمت های اضافه خیار را جدا میکنیم فقط باید توجه داشته باشیم که پوست خیار سالم بماند. سپس خیار را میشوییم و میگذاریم که آب آن کامل برود و خشک شود.
  2. شوید و ترخون را هم شسته و میگذاریم که کامل بدون آب شود. (برای احتیاط بهتر است با یک پارچه ی خشک و تمیز خیار و سبزیجات را خشک کنیم.)
  3. پوست سیرها را جدا کرده میشوییم و میگذاریم تا خشک شوند.
طرز تهیه انواع خیارشور
مشاهده
نکته: خشک بودن مواد بسیار مهم است زیرا مانع از کپک زدن خیار شور میشود.
  1. یک ظرف با سایز مناسب را روی حرارت قرار میدهیم و سرکه و نمک و آب را داخل آن میریزیم و میگذاریم جوش بیاید و نمک کاملا در آب حل شود. (اگر از بطری استفاده میکنید حتما خیارهای قلمی کوچک را برای تهیه ی خیار شور استفاده کنید.)
  2. پس از حل شدن نمک شعله را خاموش کرده و میگذاریم تا مایع کاملا خنک شود.
  3. پس از خنک شدن مایع، خیارها را در یک ظرف خشک و تمیز میریزیم و لابه لای آن، سبزیجات سیر و فلفل ها را (سبز یا قرمز دلخواه، یا هر دو) اضافه میکنیم. پس از پر شدن ظرف از مواد، تکه های زاج را روی آنها قرار میدهیم. زاج باعث ترد شدن خیار شور ها میشود.
  4. در انتها مخلوط سرکه و آب نمک را روی مواد ریخته تا جایی که خیار شورها کاملا درون آب قرار بگیرند و روی آنها از مایع پوشیده شود. سپس درب ظرف را محکم میبندیم.
نکته: قبل از بستن درب ظرف یک لایه پلاستیک در دهانه ی ظرف قرار میدهیم که باعث محکم بسته شدن درب ظرف میشود و مانع نفوذ هوا به داخل ظرف و درنتیجه جلوگیری از کپک زدن خیار شورها میشود.
  1. ظرف خیار شور را در مکانی به دور از نور خورشید و خشک و خنک نگهداری میکنیم. بعد از دو هفته خیار شور آماده است. نوش جان.

خیارشورسنت یک چاشنی سالم و خوشمزه است که  کالری اندکی دارد ، منبع غذایی عالی برای باکتری های مفید موجود در معده است که از این نظر، به  عنوان ماده‌ی غذایی پروبیوتیک شناخته می ‌شود.

ترشی فلفل سبز تند و لذیذ
مشاهده

در بین شوریجات خیارشور تک نفره سُنَّت در کشورهای آسیایی طرفداران زیادی دارد و پایه ثابت غذاهای فست فودی است.

راستی میدانستید محصولات تک نفره سنت چقدر کارها را راحت کرده! خیلی راحت در گردش ها و دورهمی های بیرون از خانه میتواند همراه شما باشد و لذت با هم بودنتان را چندین برابر کند…

خیارشور تک نفره اسلایس سنت

خیارشور و خواص شگفت انگیز  آن برای سلامتی و زیبایی

1.منبع عالی برای آنتی اکسیدان

علاوه بر ویتامین‌ها، ترکیبات زیست‌فعال بسیاری در میوه‌ها و سبزی‌ها یافت می گردد که دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی هستند، ولی متاسفانه با روش‌های سنتی تهیه و نگهداری مواد غذایی از بین می‌روند. دلیل این اتفاق این است که چنین ترکیباتی به حرارت حساس میباشند، و تحت تاثیر دمای بالا تجزیه یا غیر فعال می‌شوند. با این حال، فرایند تهیه‌ی شور از این اتفاق جلوگیری می‌کند؛ زیرا در این روش، میوه‌ها و سبزی‌ها در یک محلول، بدون نیاز به پخته شدن، با هم ترکیب می گردند؛ و به این ترتیب، آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این مواد غذایی به طور کامل حفظ می‌شوند. مصرف آنتی‌اکسیدان به میزان کافی باعث کاهش آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد در بدن می‌شود و به حفظ تندرستی‌تان کمک می‌کند.

2.بهبود وضعیت گوارش

همه ما انسان ها میتوانیم از داشتن دستگاه گوارشی سالم و و قوی بهره مند شویم خیارشور با ایجاد تعادل در رشد باکتری و ذخیره فیبر در بدن وضعیت گوارش را بهبود میبخشد.

سرکه موجود در خیار شور باعث کاهش رشد باکتری می شود

خیارشور به خودی خود یک ماده ی پریبیوتیک محسوب میشود برای بهره مندی از آن هر زمان که بخواهید می تونید آن را مصرف کنید .

ترشی بندری لذیذ با چاشنی مخصوص (طرز تهیه در 9 مرحله)
مشاهده

3. کمک به کنترل دیابت

خیارشور ماده غذایی کم کالری و کم کروهیدراتی است و برای افراد دیابتی بسیار مناسب است

اسید استیک که موجود در خیارشور است سطح هموگلوبین گلوکیزوله را بهبود میبخشد که منجر به کنترل قند خون میشود .

4. کاهش وزن

خیارشور حاوی کالری اندک و غنی از آب است برای افراد چاق بسیار مناسب است. هنگامی که احساس گرسنگی میکنید ماده غذایی سیر کننده ای است

به همین خاطر خیارشور به یکی از بهترین تنقلات یا گزینه های غذایی ویژه تبدیل شده است .

5.رفع بوی بد دهان

باکتری موجود در دهان باعث ایجاد بوی بد می شود . آب خیار شور با خواص ضد باکترب این بوی بد را از بین میبرد

  خرید آسان خیار شور و ترشی های تک نفره از sonnatkala.ir

آدرس کارخانه:کیلومتر 45 جاده اصفهان-اردستان شهرک صنعتی باقر اباد خیابان اول شماره یک شرکت صنایع غذایی سُنّت سپهر سپاهان