ترشی بندری سنت
ترشی بندری لذیذ با چاشنی مخصوص (طرز تهیه در 9 مرحله)

ترشی بندری سنت با یه مزه ی فوق العاده

ترشی بندری سنت، با طعم لذیذ و وسوسه کننده ش از همراه غذاهای دوست داشتنی و پر طرفدار حساب میشه. ما در سنت کالا تصمیم گرفتیم یک دستور کاربردی و در عین حال ساده در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

سنت کالا یک برند معتبر در تهیه و تولید و توزیع انواع ترشیجات، شور و دورچین و مزه هاست. با مراجعه به سایت سنت کالا وارد دنیای مزه ها بشوید و محصول دلخواه تان را از بین تنوع بی نظیری از مزه ها و چاشنی های وسوسه انگیز  انتخاب کرده و لذت یک خرید اینترنتی دلچسب را تجربه کنید.

راستی خبر خوب اینکه، خرید اینترنتی از سنت کالا خیلی هم مقرون به صرفه است. پس حتما به سنت کالا سر بزنید.

ما را به دوستانتان هم پیشنهاد خواهید کرد.

ترشی بندری سنت در انواع بسته بندی های بزرگ و حتی تک نفره،  برای مصرف راحت تر شما عزیزان موجود میباشد.

بسته بندی های تک نفره سنت، را میتوانید به راحتی در مسافرت ها و گردش های دورهمی استفاده کنید. بدون نگرانی از کثیف شدن ظرف یا ریختن ترشیجات و دردسر های بعدش و…

ترشی تک نفره سنت، یک انتخاب عالی برای همه ی رستوران ها و مجموعه های غذایی هم هست و همینطور برای ارگان ها و سازمان هایی که میخواهند در کنار غذای کارکنان خود ، یک همراه غذای با کیفیت و در عین حال مقرون به صرفه داشته باشند.

با ما همراه باشید…

ترشی بندری سنت در انواع بسته بندی

طرز تهیه ی ترشی بندری لذیذ با یک چاشنی فوق العاده

مواد لازم:

هویج نگینی شده   2 عدد

کرفس   ۶ شاخه

بادمجون مکعبی خرد شده   ۲ عدد

خیار درشت   2 عدد

گل کلم متوسط   1 عدد

فلفل تند   ربع کیلو

قارچ   نیم کیلو (استفاده اختیاری)

زیتون با هسته و یا بی هسته   ربع کیلو (اختیاری)

سیر ۱ بوته بزرگ

فلفل دلمه ای ریز خرد شده   ۱ عدد بزرگ

پوره گوجه فرنگی   2 لیوان

نمک  ۱ قاشق غذاخوری

پودر تخم گشنیر   ۱ قاشق مرباخوری

فلفل قرمز   ۱ قاشق چایخوری

سیاه دونه   ۱ قاشق غذاخوری

مرزه خشک   ۲ قاشق

رب گوجه   ۴_۵ قاشق غذاخوری پر

سرکه   ۲ لیتر

مواد چاشنی:

تمبرهندی   ۱ بسته

سبزی معطر  ۱ پیمانه پلوپز ( من از سبزی دلمه استفاده کردم)

رب انار   نصف لیوان

طرز تهیه:

  1. در مرحله ی اول چاشنی تمبر هندی را به همراه سرکه خیس میکنیم و بعد از صافی رد میکنیم. به صورتی که همه ی قسمت های تمبر جز هسته جدا و قابل استفاده شود.
  2. پوره ی گوجه فرنگی را روی حرارت قرار داده تا آب اضافی آن تبخیر شود.
  3. بعد از کشیده شدن آب گوجه فرنگی، سرکه را به آن اضافه میکنیم. سپس به ترتیب ذکر شده مواد سفت تر را داخل مخلوط پوره و سرکه میریزیم.
  4. ابتدا گل کلم را اضافه میکنیم و زمان میدهیم که سرکه به جوش بیاد.
  5. بعد از به جوش آمدن سرکه رب گوجه را اضافه میکنیم.
  6. سپس هویج، ساقه کرفس، بادمجان، خیار، فلفل، سیر و در آخر قارچ و زیتون را هم به سرکه ی در حال جوش اضافه میکنیم.
  7. پس از کمی جوش خوردن مواد با هم، مواد چاشنی را یعنی سبزی ها، ادویه و رب انار را اول ترکیب میکنیم و داخل بقیه ی مواد میریزیم که طعم ها به خوبی با هم مخلوط شوند.
  8. در مرحله ی آخر زیر ظرف را خاموش میکنیم و تمبر هندی را که در مرحله ی نخست آماده کرده بودیم به مواد اضافه میکنیم. برای اینکه متوجه شویم بهترین زمان برای برداشتن مواد از روی حرارت چه زمانی است؛ باید به تغییر رنگ خیار توجه کنیم و پس از تغییر رنگ، شعله را خاموش کنیم.
  9. در انتها باید صبر کنیم که مواد کاملا حرارت خود را از دست بدهند و به دمای محیط برسند. سپس درب آن را گذاشته و در یخچال قرار میدهیم.

ترشی بندری معمولا بعد از سه روز آماده است، اما ترجیح من این است که پس از گذشت یک هفته از آن استفاده کنم. نوش جان.

ما در سنت کالا با استفاده از مرغوب ترین مواد اولیه بهترین و لذیذ ترین چاشنی ها و ترشیجات را تهیه کرده ایم تا شما به آسانی و سریعترین زمان ممکن بتوانید همراه غذای دلخواهتان را کنار غذای خود نوش جان کنید.

با ما همراه باشید…